Film Critics

Поради големия интерес към темата за Индиана Джоунс и филмовите критици, реших да ви запозная с някои от тях, ей така накратко. Както ще прочетете по надолу, никой от тях няма практически опит в киното и телевизията, но това не ги спира да се изказват гръмко и глупаво. Повече критици са хора, които по една или друга причина не са успяли да пробият в Холивуд, и затова са решили да започнат да критикуват насам-натам. Факта, че някои от тях са завършили престижни американски университети, не значи много. Въпросът е, какво разбират от материята за която пишат. Друго си е да си работил към някое шоу няколко години, или във филм.. но не. Те… могат само да си мечтаят. Има още мнооого други, за които мога да напиша ужасни неща и аз да ги разкритикувам защо пишат глупости а не оставят хората на мира, но не мисля да ви отегчавам повече с разни прости „журналистчета“.

Тай Бър – филмов критик
В момента пише за Бостън Глоуб. Роден през 1957, учи филм в престижните Dartmount College и New York University. Написал е три книги – The Hundred Greatest Movies of All Time, The Hundred Greatest Stars of All Time and The Best Old Movies for Families: A Guide to Watching Together. Член е на Бостънското общество на Филмовите Критици.
Практически опит в киното – Никакъв

Уесли Морис – филмов критик
Писал е за San Franciso Examiner и San Francisco Chronicle. Бил е редактор на културната секция за Student.com. Завършил Yale University през 1997.
Практически опит в киното – Никакъв

Матю Гилбърт – тв критик
Работил е като редактор в Boston Review, а преди това в доста малки книжарници. Работил е и други неща, но не ги помни защото по негови собствени думи „телевизията е унищожила мозъка му.“
Практически опит в телевизията – Никакъв

Джоана Уайз – тв критик
В момента пише също за Бостън Глоуб. Започнала е кариерата си като е писала за политика, но интереса й към телевизията я води до сегашната й работа. Обича често да критикува американската версия на Survivor.
Практически опит в телевизията – Никакъв

Advertisements

~ от sector24 на май 23, 2008.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: