In The News #1

Продължението на Cloverfield замразено?

Продукцията на втората част на филма за чудовището ще се отложи, докато екипа и студиото не решат в каква посока да поемат. Режисьора Мат Рийвс каза, че основно са дискутирани две идеи: 1) втората част ще предхожда първата, ще видим откъде идва самото чудовище или 2) историята ще разказва за други герои в същата вечер на атаката, като в един момент двете точки на портативните камери се пресичат.

Римейк на Red Sonja

Робърт Родригез ще продуцира нова версия на фентъзито Red Sonja. Филма ще бъде с оригинална история и ще включва елементи от едноименния комикс. Ще режисира дългогодишния сътрудник на Родригез, Дъглас Арниокоски.

Сблъсък на фентъзита

Два филма ще се конкурират на тема гръцка митология през 2010. Relativity Media разработва War of Gods, а Warner Bros. продуцира римейк на Clash of the Titans. Двата филма се очаква да бъдат заснети с техниката, използвана в 300, която дава правдоподобни CGI декори и сравнително нисък бюджет.

Трибут към Леджър в The Dark Knight

„В памет на нашите приятели Хийт Леджър + Конуей Уайклиф“ ще бъде изписано в надписите на The Dark Knight. Леджър почина по-рано тази година, а Конуей Уайклиф загуби живота си при инцидент по време на каскади за филма.

Advertisements

~ от sector24 на юни 27, 2008.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: